Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Less Gluten
Łosoś w sosie szpinakowo-śmietanowym, keto tagliatelle, pieczone pomidorki z ziołami
Cukinia, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, ŁOSOŚ, Olej z esencją masła (olej rzepakowy, olej MAŚLANY (15%), naturalny aromat: pochodna MLEKA), Oliwa z oliwek, Tymianek, Pomidorki daktylowe, Czosnek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Gałka muszkatołowa, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Czosnek, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 973 kJ/472 kcal |
Tłuszcz: 40,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,7 g |
Węglowodany: 6,8 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 21,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.