Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Łosoś w syropie klonowym, kasza gryczana, kiszona kapusta z czerwonym pesto
Kapusta kwaszona, ŁOSOŚ, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny, Papryka wędzona, Papryka ostra, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Kasza gryczana niepalona, Miód pszczeli, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 338 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 33,6 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 20,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.