Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Łosoś z pomarańczami i żurawiną, ryż jaśminowy, surówka z koprem włoskim
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sól, ŁOSOŚ, Pomarańcza, Ryż jaśminowy, Jabłko, Koperek, Koper włoski, Marchew, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 665 kJ/637 kcal |
Tłuszcz: 21,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 79,6 g w tym cukry: 16,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 32,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.