Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Łosoś z pomidorowym pesto, ryż jaśminowy, sałatka z rukolą i sosem winegret
Pieprz czarny, Sól, ŁOSOŚ, Ogórek zielony, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pomidorki daktylowe, Rukola, Ryż jaśminowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 357 kJ/802 kcal |
Tłuszcz: 39,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 76,9 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 40,4 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.