Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Luizjański gulasz gumbo z indykiem, cieciorką i zielonym groszkiem, kasza jaglana

Indyk, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Groszek zielony, Ciecierzyca, Kasza jaglana, Olej rzepakowy, Woda, SELER naciowy, Papryka żółta, Papryka czerwona, Cebula biała, Czosnek, Kolendra, Sól, Papryka słodka, Imbir, Tymianek, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Liść laurowy, Papryka wędzona, Pieprz cayenne

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 266 kJ/303 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 31,8 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 28,9 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: