Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Luizjański gulasz gumbo z indykiem, cieciorką i zielonym groszkiem, kasza jaglana
Imbir, Groszek zielony, Ciecierzyca, Cebula biała, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz cayenne, Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka czerwona, Liść laurowy, Kolendra, Indyk, Kasza jaglana, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 256 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 32,9 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 28,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.