Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Luizjański gulasz gumbo z indykiem, cieciorką i zielonym groszkiem, kasza jaglana

Imbir, Groszek zielony, Ciecierzyca, Cebula biała, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz cayenne, Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka czerwona, Liść laurowy, Kolendra, Indyk, Kasza jaglana, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 256 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 32,9 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 28,8 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: