Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
-
Less Carb
Makaron bezglutenowy z pesto paprykowym, kurczakiem teriyaki i kukurydzą
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Kukurydza, Kurczak (pierś), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Oliwa z oliwek, Papryka wędzona, Rozmaryn, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek, Papryka czerwona, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 799 kJ/430 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 51,4 g w tym cukry: 12,1 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 39,7 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.