Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
Makaron bezglutenowy z sosem brokułowym z kurczakiem
ser mozzarella, ser cheddar (SER Mozzarella 78,5%, SER cheddar 18,5%), Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Czosnek, Cebula biała, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Makaron penne bezglutenowy (mąka kukurydziana), Tymianek, Brokuł, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Wywar warzywny (zawiera SELER)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 367 kJ/327 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 35,3 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 23,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.