Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
Makaron chow mein z marynowanym tofu i warzywami
SEZAM biały, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Cukier, Fasolka szparagowa zielona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Imbir różowy marynowany, Szczypiorek, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 234 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.