Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
Makaron czekoladowy z twarogiem, cynamonem, pieczonym jabłkiem i sosem orzechowym
Cynamon, jabłko, Olej rzepakowy, Makaron czekoladowy świderki, SER twarogowy chudy, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 084 kJ/259 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 33,8 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 15,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.