Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
Makaron czekoladowy z twarogiem, śliwkami i sosem waniliowo-cynamonowym
Mięta, Olej rzepakowy, Makaron czekoladowy świderki, MIGDAŁY w płatkach, SER twarogowy chudy, Śliwki, Cynamon, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 022 kJ/483 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 66,0 g w tym cukry: 19,0 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 30,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.