Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron orzo z fasolą pinto, pomidorkami daktylowymi, suszoną żurawiną, roszponką i wegańskim parmezanem, krem balsamiczny
Roszponka, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Fasola Pinto, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Olej rzepakowy, Sól, ORZECHY NERKOWCA, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 786 kJ/188 kcal |
Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 34,4 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.