Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron orzo z wegańską fetą, roszponką, pomidorkami daktylowymi i pestkami dyni, pesto z zielonego groszku
Roszponka, Dynia pestki, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Olej rzepakowy, Sól, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Czosnek, Groszek zielony, Pomidorki daktylowe, Wegańska alternatywa sera feta (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwek, witamina B12)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 647 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 9,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 14,3 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.