Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
Makaron pełnoziarnisty z sosem pomidorowym, soczewicą, oliwkami, kaparami i natką pietruszki
Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Soczewica zielona, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 834 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.