Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Makaron razowy z sosem serowo-brokułowym z kurczakiem
Brokuł, Cukier, Kurczak (pierś), Liść laurowy, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Cebula biała, Gałka muszkatołowa, Pieprz biały, Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 204 kJ/766 kcal |
Tłuszcz: 30,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,0 g |
Węglowodany: 57,2 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 66,7 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.