Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron rigatoni z wegańskim sosem bolońskim, mieszanka sałat z pomidorkami, sos winegret
Sałata mix, Papryka słodka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Cebula biała, Wegańskie mięso mielone (woda, białko SOJOWE, oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy), stabilizator: metyloceluloza, aromaty naturalne, ocet spirytusowy, sól, sok z buraka w proszku, koncentraty roślinne (czerwonej papryki, marchwi, czarnej porzeczki), ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, cebula w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny), SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka ostra, Makaron rigatoni (Mąka z PSZENICY durum, woda), Oregano, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cukier, Pomidorki daktylowe, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), ORZECHY NERKOWCA, Sól, Olej rzepakowy, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 797 kJ/907 kcal |
Tłuszcz: 35,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 100,6 g w tym cukry: 15,0 g |
Błonnik: 15,0 g |
Białko: 43,6 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.