Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Makaron ryżowy po tajsku z groszkiem cukrowym, papryką, orzechami ziemnymi, sos limonkowy
ORZESZKI ZIEMNE, Groszek cukrowy, Kiełki słonecznika, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Syrop klonowy, Czosnek, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 718 kJ/411 kcal |
Tłuszcz: 12,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 62,6 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.