Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Makaron ryżowy w sosie sojowo-sezamowym z boczniakami i shiitake, omletem, marchwią, szpinakiem i szczypiorem
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Grzyby shittake, Boczniaki, Szpinak, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny, Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Cukier, JAJA kurze, Sól, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 351 kJ/323 kcal |
Tłuszcz: 16,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 28,6 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 16,7 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.