Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Makaron ryżowy z boczniakami, papryką i orzechami nerkowca, sos sojowy, surówka z białej kapusty
Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, ORZECHY NERKOWCA, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Papryka zielona, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Imbir różowy marynowany, Boczniaki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 778 kJ/664 kcal |
Tłuszcz: 21,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 104,5 g w tym cukry: 15,7 g |
Błonnik: 9,8 g |
Białko: 18,2 g |
Sól: 6,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.