Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Makaron ryżowy z łososiem, grzybami shiitake, marchewką i groszkiem cukrowym, dressing sojowy
Miód pszczeli, Groszek cukrowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), ŁOSOŚ, Grzyby shittake, Pieprz czarny, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Imbir, Imbir różowy marynowany, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sól, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Pasta z tamaryndowca, Olej rzepakowy, Marchew
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 909 kJ/217 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 14,8 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 12,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.