Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star
  • Dairy Free
  • Less Carb

Makaron ryżowy z łososiem, wakame, grzybami shiitake, marchewką i szparagami, dressing sojowy

ŁOSOŚ, Szparagi, Grzyby shittake, Marchew, Woda, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Algi wakame, SEZAM biały, Sól, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Oliwa z oliwek, Pasta z tamaryndowca, Pieprz czarny, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Imbir

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 304 kJ/312 kcal
Tłuszcz: 18,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 20,9 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 17,6 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • ryby i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: