Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron soba z wędzonym tofu, sosem z pieczonej papryki, fistaszkami i dymką, brokuły na parze
Brokuły, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Olej rzepakowy, Sól, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), ORZESZKI ZIEMNE, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Imbir różowy marynowany, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Szczypiorek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 588 kJ/619 kcal |
Tłuszcz: 24,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 59,2 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 38,1 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.