Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron soba z wędzonym tofu, pak choy i masłem orzechowym, pikantna surówka z ogórka z sezamem
Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Mąka ziemniaczana, Szczypiorek, Kapusta pak choi, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Marchew, Chili, Olej rzepakowy, Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 437 kJ/822 kcal |
Tłuszcz: 31,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 84,8 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 48,1 g |
Sól: 5,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.