Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron soba z wędzonym tofu, pak choy i masłem orzechowym, pikantna surówka z ogórka z sezamem
Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Marchew, Szczypiorek, Kapusta pak choi, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Syrop klonowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Chili, Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier trzcinowy, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.