Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Makaron sojowy z wołowiną teriyaki, brokułami, papryką i kukurydzą
SEZAM biały, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sok z cytryny, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Brokuł, Kukurydza, Cukier, Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Czosnek, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 356 kJ/802 kcal |
Tłuszcz: 31,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 61,5 g w tym cukry: 20,3 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 86,0 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.