Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free

Makaron udon z kurczakiem, fasolką szparagową, marchewką, imbirem i limonką

SEZAM biały, SEZAM czarny, Pieczarka, Marchew, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Fasolka szparagowa zielona, Szczypiorek, Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Imbir, Sok z limonki

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 242 kJ/297 kcal
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 32,7 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 25,6 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mięczaki
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: