Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Makaron udon z kurczakiem, fasolką szparagową, marchewką, imbirem i limonką
SEZAM biały, SEZAM czarny, Pieczarka, Marchew, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Fasolka szparagowa zielona, Szczypiorek, Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Imbir, Sok z limonki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 242 kJ/297 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 32,7 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 25,6 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.