Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
Makaron udon z kurczakiem teriyaki, warzywami i orzechami ziemnymi
ORZESZKI ZIEMNE, Kurczak (pierś), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Olej rzepakowy, Sól, Szczypiorek, Cukinia, Imbir różowy marynowany, Marchew, Papryka czerwona, Czosnek, Pieczarki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 856 kJ/444 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 45,8 g w tym cukry: 9,6 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 35,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.