Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Makaron udon z pak choy, marchewką i tofu w sosie orzechowym z limonką

Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Kapusta pak choi, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Limonka, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Szczypiorek, ORZESZKI ZIEMNE, Olej rzepakowy, Cebula biała, Woda, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sok z limonki, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Cukier, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Kurkuma

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 765 kJ/422 kcal
Tłuszcz: 16,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 43,3 g
w tym cukry: 7,1 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 24,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: