Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron udon z pak choy, marchewką i tofu w sosie orzechowym z limonką
Limonka, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Cukier, Kapusta pak choi, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Oliwa z oliwek, Marchew, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Pieprz czarny, Kurkuma, Szczypiorek, ORZESZKI ZIEMNE, Sól, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 769 kJ/423 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 43,5 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 24,3 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.