Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
XXX_Makaron udon z tofu, miso i czerwoną kapustą i szpinakiem, surówka marchewkowa
Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), SEZAM czarny, Szpinak baby, Imbir, Czosnek, Syrop klonowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Mąka ziemniaczana, Ocet ryżowy (woda, ryż), Pieprz czarny, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Marchew, Kapusta czerwona, Sól, Olej rzepakowy, Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 282 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 36,9 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 16,0 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.