Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
Makaron w pikantnym sosie dyniowym z wołowiną, duszony szpinak z czosnkiem
ORZECHY LASKOWE, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Szpinak, Oliwa z oliwek, Gałka muszkatołowa, Dynia, Czosnek, Cebula biała, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka czerwona, MLEKO spożywcze 2% tł., Sól, Olej rzepakowy, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 939 kJ/224 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 23,9 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 19,6 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.