Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Makaron z ciecierzycy aglio e olio z wegańskim parmezanem, sałatka z dressingiem
Oliwa z oliwek, ORZECHY NERKOWCA, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Pomidorki daktylowe, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Ogórek zielony, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Makaron z ciecierzycy (mąka z ciecierzycy, woda), Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 102 kJ/502 kcal |
Tłuszcz: 31,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 47,9 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 14,5 g |
Białko: 19,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.