Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Makaron z fasoli mung w sosie curry z tofu i grzybami shiitake
Kolendra, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Sok z limonki, Batat, Pieprz czarny, Czosnek, Cebula biała, Grzyby shittake, Imbir różowy marynowany, Kapusta pak choi, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 894 kJ/931 kcal |
Tłuszcz: 44,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,8 g |
Węglowodany: 95,0 g w tym cukry: 11,0 g |
Błonnik: 8,3 g |
Białko: 39,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.