Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Vegan
Makaron z pesto bazyliowym i pomidorkami cherry
Rukola, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 844 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.