Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Malezyjski makaron z kukurydzą, groszkiem i tofu

Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Czosnek, Ziemniaki, Trawa cytrynowa, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Kurkuma, Kmin rzymski, Imbir, Groszek zielony, Cebula biała, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 444 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 19,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g
Węglowodany: 31,0 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 13,3 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: