Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Malezyjski makaron z kukurydzą, groszkiem i tofu
Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Czosnek, Ziemniaki, Trawa cytrynowa, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Kurkuma, Kmin rzymski, Imbir, Groszek zielony, Cebula biała, Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 444 kJ/345 kcal |
Tłuszcz: 19,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g |
Węglowodany: 31,0 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.