Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Vegan
Malijski gulasz z ciecierzycą, szpinakiem i masłem orzechowym, ryż brązowy
Kolendra, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak baby, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Batat, Olej rzepakowy, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kmin rzymski, Groszek zielony, Cynamon, Cukier, Chili, Cebula biała, Ryż brązowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 913 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 35,1 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.