Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Malinowe musli z jogurtem naturalnym, kiwi i winogrona
JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Kiwi, MIGDAŁY w płatkach, Otręby PSZENNE, Płatki jaglane, Płatki OWSIANE, Siemię lniane, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Maliny liofilizowane, Maliny liofilizowane, Winogrona zielone
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 136 kJ/272 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 42,0 g w tym cukry: 20,2 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.