Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Mango curd na owsiano-daktylowym spodzie
Chipsy kokosowe, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), MLEKO spożywcze 2% tł., Sok z cytryny świeżo wyciskany, Żelatyna, Mąka MIGDAŁOWA, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 586 kJ/140 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 16,9 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.