Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.61
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Mapo tofu z pastą z czarnej fasoli i szpinakiem, makaron ryżowy
Cebula dymka, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Fasola czarna, Cukier, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Ocet ryżowy (woda, ryż), Czosnek, Szpinak, Pieprz czarny, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Chili, Sól, Olej rzepakowy, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 695 kJ/644 kcal |
Tłuszcz: 24,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 68,5 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 40,3 g |
Sól: 6,9 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.