Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.61
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Mapo tofu z pastą z czarnej fasoli i szpinakiem, makaron ryżowy
Cebula dymka, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Fasola czarna, Cukier trzcinowy, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Ocet ryżowy (woda, ryż), Czosnek, Szpinak, Pieprz czarny, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Chili, Sól, Olej rzepakowy, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.