Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.61 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Mapo tofu z pastą z czarnej fasoli i szpinakiem, makaron ryżowy

Cebula dymka, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Fasola czarna, Cukier, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Ocet ryżowy (woda, ryż), Czosnek, Szpinak, Pieprz czarny, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Imbir różowy marynowany, Chili, Sól, Olej rzepakowy, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 695 kJ/644 kcal
Tłuszcz: 24,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 68,5 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 40,3 g
Sól: 6,9 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: