Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Marokańska zupa z cieciorką, batatem, daktylami i limonką

Woda, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ciecierzyca, Batat, Marchew, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Cebula biała, Limonka, Wywar warzywny (zawiera SELER), Imbir różowy marynowany, Kolendra, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Ziele angielskie, Kolendra (nasiona), Kmin rzymski, Cynamon, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 278 kJ/305 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 70,8 g
w tym cukry: 36,6 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 10,0 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: