Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Marokański krem dyniowy z prażonymi migdałami i daktylami
Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Chili, Cynamon, Gałka muszkatołowa, Kardamon, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z cytryny, Sól, Cebula biała, Dynia, Kolendra, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 481 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 17,3 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.