Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Mazurek z kajmakiem, prażonymi płatkami migdała i kwiatkiem bratka
Kwiat bratka jadalny, Cukier puder, Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., Żółtko JAJA kurzego, Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 658 kJ/157 kcal |
Tłuszcz: 9,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 16,5 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 0,4 g |
Białko: 1,5 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.