Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Meatzza: keto pizza na mięsnym spodzie z serem, papryką, czerwoną cebulą, sos pomidorowy
Papryka czerwona, Mąka MIGDAŁOWA, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wołowina, Wieprzowina, Pieprz czarny, Czosnek, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oregano, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Erytrytol, Cebula czerwona, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 234 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 17,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 7,5 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 26,5 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.