Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star

Meksykańska enchilada z czerwoną fasolą

Tortilla PSZENNA, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Woda, Szpinak baby, Kukurydza, Fasola czerwona, Papryka czerwona, Papryka żółta, Cebula czerwona, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Chili, Sól, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Cukier

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 490 kJ/356 kcal
Tłuszcz: 9,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 55,8 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 11,6 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: