Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Meksykańska enchilada z czerwoną fasolą
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Tortilla PSZENNA, Cebula biała, Kukurydza, Fasola czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Pieprz czarny, Papryka żółta, Papryka czerwona, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Chili, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 490 kJ/356 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 55,8 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.