Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Meksykańska frittata z batatem i czerwoną fasolą, ostry sos pomidorowy
Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Batat, Czosnek, Cebula biała, Fasola czerwona, Kolendra, JAJA kurze, Papryka czerwona, Natka pietruszki, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 927 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 32,1 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 7,2 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.