Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Meksykańska zupa z kurczakiem i kukurydzą
Cukier, Cebula biała, Kukurydza, Czosnek, Por, Papryka ostra, Oregano, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Kurkuma, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 878 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 0,5 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.