Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Meksykański wegegulasz, ryż brązowy
Kolendra, Pieprz czarny, ORZECHY NERKOWCA, Kukurydza, Fasola czerwona, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Cebula czerwona, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Chili, Ryż brązowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 282 kJ/784 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 121,5 g w tym cukry: 20,8 g |
Błonnik: 20,0 g |
Białko: 22,0 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.