Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Meksykańskie quesadillas z szynką, papryką i serem cheddar, salsa pomidorowa
Papryka czerwona, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Tortilla PSZENNA, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Sól, Cebula dymka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 878 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 27,4 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.