Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star

Meksykańskie quesadillas z szynką, papryką i serem cheddar, salsa pomidorowa

Papryka czerwona, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Tortilla PSZENNA, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Sól, Cebula dymka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
878 kJ/210 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 27,4 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 9,4 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: