Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
Mielony w sosie pomidorowo-śmietankowym z koperkiem, karmelizowany pasternak
Miód pszczeli, Wieprzowina, ŚMIETANA 15% tł., Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA kurze, Czosnek, Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Pasternak, Papryka słodka, Papryka ostra, Koperek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 942 kJ/464 kcal |
Tłuszcz: 26,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 37,1 g w tym cukry: 15,2 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 21,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.