Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Vegan
Mieszanka sałat z pieczonym burakiem, gruszką, orzechami włoskimi, wędzonym tofu i kaszą bulgur, olej z pestek dyni
Olej z pestek dyni, Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Gruszka, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Roszponka, Sałata radicchio, Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 856 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 15,2 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.