Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Mieszanka sałat z pieczonym burakiem, gruszką, orzechami włoskimi, wędzonym tofu i kaszą bulgur, olej z pestek dyni

Olej z pestek dyni, Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Gruszka, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Roszponka, Sałata radicchio, Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
856 kJ/205 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 15,2 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: