Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Mieszanka sałat z pieczonym burakiem, gruszką, orzechami włoskimi, wędzonym tofu i kaszą bulgur, olej z pestek dyni

burak 24% (burak, ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), olej rzepakowy, cukier, czosnek, tymianek, pieprz czarny, sól), kasza bulgur 20% (kasza bulgur (zawiera GLUTEN), sól), gruszka 16%, mix sałat 16% (roszponka, rukola, sałata radicchio), tofu wędzone 16% (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), olej z pestek dyni 8%, ORZECHY WŁOSKIE 2%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
890 kJ/213 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 16,3 g
w tym cukry: 6,0 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: