Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Miętowe kotlety z zielonego groszku, ryż jaśminowy z dzikim, salsa pomidorowa
Cebula biała, Mięta, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Natka pietruszki, Cebula czerwona, Ryż jaśminowy, Ryż czarny, Groszek zielony, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, MIGDAŁY w płatkach, Mąka ryżowa, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 309 kJ/313 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 48,0 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 12,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.