Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Migdałowa jaglanka z sosem pistacjowym i karmelizowanymi wiśniami
Cukier, Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), ORZECHY PISTACJOWE, Ksylitol, Pasta pistacjowa (PISTACJE), Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 245 kJ/536 kcal |
Tłuszcz: 13,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 90,5 g w tym cukry: 22,1 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.